Om Bomys och våra pusselbitar

VÄLKOMMEN TILL BOMYS!

Det är alltid trevligt att kunna omge sig med mysiga saker i sitt hus. Ännu mer om det gäller saker som har ett minnesvärde. 

Men vad säger du om det finns inredningsdetaljer med ett minnesvärde och med möjlighet att bygga vidare på det med nya minnen?

Javisst...det är en av möjligheterna med vad du kan göra med våra pusselbitar.

Du kanske vill dekorera en vägg med något som representerar din familj? Eller... varför inte skapa ett släktträd på väggen? Eller....kanske söker du en unik doppresent - bröllopspresent - födelsedagspresent...?

Eller ...vill du tacka någon med något annorlunda som blir uppskattat....eller...kanske är du bara ute efter en fin tavla med citat/budskap för att hänga i hallen?...

Pusselbitarna erbjuder dig många möjligheter för många möjliga ändamål och tillfällen!

Alla pusselbitar (och det sedan slutet av 2015) passar vertikalt och horisontellt med varandra, även om du inte beställer dom samtidigt. Självklart kan du kombinera pusselbitar med färdiga budskap/text med personaliserade pusselbitar.  

Kortfattat vår historia:

Våra pusselbitar i trä är handgjorda och är en 100% svensk produkt!  Träpusselbitarna är egenhändigt designade av oss och tillverkade i Sverige. 

Efter att vår snickare har sågat och fräst våra pusselbitar slipas och målas dom för hand av oss här i Ryd...(inte alltid den trevligaste delen av arbetsprocessen :) )...så varje centimeter av varje pusselbit går bokstavligen genom våra händer. Tryckning på bitarna sker även av oss.

Alla våra pusselbitar har frästa kanter. Pusselbitarna tillverkas och levereras som på bilden med lite slumpmässigt slitna kanter och hörn.

Ibland uppdaterar vi våra mönster och designen på bitarna eller lägger till nya motiv och text. Så hålla koll på många kommande och spännande nyheter bland våra pusselbitar.

Det är bara att pussla ihop!!!


I vår FAQ hittar du svaren på de vanligaste frågorna om pusselbitarna, hur du gör vid beställning av en personlig pusselbit osv...


Vi hoppas att du får en trevlig och inspirerande tur i vår butik och känner dig som hemma!

Hälsningar, 
Bomys 
Bomys är en registrerad företag org. nr. 660304-4386                                                           Ryd 12 - 561 95 Lekeryd - Sverige - tel. 0722199662 - info@bomys.se