Tillverkare Bomys

Handgjorda Produkter av Bomys

 

Våra handgjorda produkter är 100 % egenhändigt designade och tillverkade av oss här i Ryd.

Produkterna finns självklart även under respektive kategori. Stilen är Lantlig, Shabby Chic, Romantisk inspirerade.

>>> Klicka här för att se alla Bomys egendesignade och egenhändigt tillverkade pusselbitar

>>> Klicka här för att se andra egendesignade och egenhändigt tillverkade småmöbler och inredningsdetaljer av Bomys

Gäller enbart våra pusselbitar:

Vid beställning av en eller flera personliga pusselbitar försöker vi uppnå dom via digitala förslag (i regel 2-4 förslag som du kan titta på) med olika design/ordning och typsnitt.Vill du ändra något så gör vi ytterligare förslag. Vi designar tills du är nöjd! När vi kommit fram till en design som passar dig påbörjar vi arbetet.

Observera att "en digitalt förslag" är och förblir en digital förhandsvisning. Vi kan inte garantera att de färger som visas på förslag av våra pusselbitar exakt återger de färger som produkten har i verkligheten. Hur färgen återges kan delvis bero på inställningar i din dator.

Om Bomys inte får någon respons inom 5 dagar på de design förslag Bomys ger tar vår designer sig friheten att skicka det designförslag Bomys anser vara bäst. Så vänligen kontrollera er skräpmail då våra mail kan hamna där. 

Du kan också kombinera personliga pusselbitar med Bomys pusselbitar med budskap. 

Tillverkningstiden är mellan 2 – 4 dagar som du kan läsa i beskrivningen för till exempel alla våra pusselbitar.

Är du en återkommande kund? BRA ATT VETA:

Vi har många kunder och vi kan tyvärr inte hålla ordning på mycket mer än att man är återkommande kund. Därför är det alltid bra att meddela oss vad du beställde tidigare och att du vill ha samma still, färg etc.…

Sedan mitten av december 2015 skaffade vi maskiner som sågar våra pusselbitar. Tidigare passade enbart pusselbitar som var beställda för att passa med varandra. Efter efterfrågan att komplettera sina bitar skaffade vi således möjligheter att såga exakt likadana bitar hela tiden. Så av den anledningen passar pusselbitar köpta från mitten av december 2015 med varandra i alla ledder.

Det går numera även att komplettera dina pusselbitar med bitar köpta efter mitten av december 2015 och de kommer passa med varandra. Du kan också kombinera personliga pusselbitar med Bomys pusselbitar med budskap. 

Har du andra frågor eller vill ha mer information om något kontakta oss.